Tyra Banks

Alltid lika roligt att se vilken dubbelmoral Tyra Banks kör till med. Såhär på sommaren går väldigt många repriser hela dagarna, och såklart sitter jag fastklistrad vid dumburken varenda gång trean sänder Top Model. Inte för att jag själv skulle vilja bli modell, utan för att jag tycker det är intressant att kolla på alla som beter sig som riktiga idioter för att få något kontrakt.

det kom in en tjej i dagens avsnitt som skulle "granskas" och bedömas om hon fick komma vidare till tävlingen. När hon går där ifrån säger Tyra " och du, inga celluiter! wow!", som om det var det viktigaste i hela världen? 
I hennes talkshow som sändes i Sverige för något år sedan pratade hon i en timme om hur svårt det har vart för henne och hennes karriär, eftersom för det första är mörkhyad och för det andra är lite "mullig" som hon själv säger. Och hon satt där, i sin jävla fåtölj och peppade alla som kollade genom att säga att alla verkligen ÄR lika mycket värda, och att man kan vara modell ÄVEN om man har celluiter, och BLABLABLA! in my face!
Hon ljuger. Hon har världens dubbelmoral. idiot.

Hatar henne. Jävla diva. 

Kommentarer
Postat av: Martina

Men hon har ju trotsallt celluiter själv.

2008-08-22 @ 23:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0