jag är ångrarn

jag kommer skriva deeeeeep shit i denna bloggen. mest för att jag är en sådan poet

snart var det

konsten att se tjurig ut! HA-HA!!!!!!!!!

jaja. Den nya bloggen var det! www.barbent.blogg.se!
denna stänger jag snart ner. eller. skyddar med lösenord iaf.

Snart!

Snart välkomnar jag er till min nya blogg. Den kommer inte vara lika intern och sjukt tråkig. (kan man ju hoppas på iaf).
Hoppas att ni inte dissar mig, som jag vet att JASMINE kommer göra. (Men om några månader kommer hon till och med ha länkat till mig, då hon har förstått hur FANTASTISK den är!)


idol

Han som sjöng "jag blev full på min coca cola". Alltså, jag älskar han! Och jag vet hur mycket man kommer få höra, som tex "han var typ cp eller något...". Men åh! Han var charmig och söt! Punkt.

Och jag hatar idoljuryn. SÅKLART skall dom göra narr och EUW!!!!!!

Säkert!


vildängel

Hämtade ut Vingängel idag. Jag har läst dessa i fel ordning, alltså, läste tvåan före ettan. Men jag har aldrig riktigt fattat att det var två i en serie. Läs dom. Dom är helt underbara.
Dessutom har jag dammsugit idag.



Viskan

Efter skolan åkte jag hem till Lisa med henne för att gå ut med hennes hund, och sedan tillbaka till staden för att fika någon timme. Så himla fint. Vid sju gick vi till city och köpte cola, sedan skulle vi vänta på min moder i typ.. en och en halv timme. Det slutade med att vi satt utanför en resaffär på en matta, och det var inte kallt (faktiskt) om någon undrade.
Jag älskar Lisa. Hon är fin!







hhhhhh

jag har ångrat mig. jag kommer inte ge dessa bilder till henne. Eller, vissa, men inte alla.
vadfan liksom!? åh.

inlämningsbilder

Dessa bilder skall jag lämna in till Annacarin imorgon. Det var sjukt svårt med ljuset, och hejhå, jag är missnöjd.






kul att det verkligen ser ut som om jag har världens knubbigaste ben. skitkul.

poppare

mhm fan vad jag är vig. dessutom är jag en poppare.
min syster är tjurig. haha. hejdå. jättevärt inlägg.

svenska hjältar

buhu. jag började grina till svenska hjältar innan.
imorgon börjar mitt nya liv. därför ska jag äta rostade mackor med sylt på. hejpa


Tre saker som stör mig

1. Idag följde jag med min fader när han skulle hämta min lillasyster från sin kompis. När hon sätter sig i bilen har hon med sig en glassmaskin som hon har fått låna. Nyss, ropar hon "ÅH FY!!!!", och vi inser att det ligger bruna larver i hela glassmaskinen! Alltså, är inte det höjden på äcklighet? Jag blev så äcklad att jag slängde ut den på trädgården.

Hoppas skiten gick sönder.


2. Sing-a-long. Okej, det är underhållande till en viss nivå. Men jag fattar inte, när det är tävlingar osv kan dom såklart vilken låt det skall vara, SÅKLART.


3. Lägenhetspriser. Åh. Det är så himlahimlahimla dyrt. Nästan så dyrt att jag får ont i magen. Jag vill verkligen ha en egen lägenhet, och pengar, men jag vill inte jobba. Himla jobbigt.


bloggen

Vet att Jasmine kommer bli så arg. Men jag kommer antagligen byta blogg. och det är inte för att jag vill reta er.
Men denna har börjat bli så jäkla ointressant och jobbig. Men detta var ju bara.. kanske.

Typiskt

Vaknar av att någon ropar att maten är färdig. Min dröm var helt underbar.
Jag satt på ett tåg till Tyskland med Blondinbella. Vi hade dukat upp med laptops,godis,tidingar osv.
Efter ett tag började det kommer jättemånga svängar och gupp, och sedan kommer vi på att allt inte är som det ska.
jag ropar "VI SITTER PÅ ETT DÖDSTÅG!!!" och alla andra bara kollar på mig, medans Isabella förstår och säger att det är så det är.

Efter ett tag försvinner Blondinbella för att göra något. Då kommer någon och stryker mig på armen och ger mig en lapp med ett nummer, och jag fattar inte, och frågar "är detta ditt tältnummer eller?". (man kunde nämligen tälta på tåget). och han svarar "ja, vilket nummer skulle jag annars ge dig?" tillslut börjar han vara sjukt äcklig, och jag inser att han har mansbröst och fy. jag vill skrika, och skriker, men det hörs ingenting, som om det är något i halsen. Men sen går det och några hör mig och jag blev räddad.

Men vi hittar inte Isabella, så därför åker vi hem till henne, på något vis, och säger "VI SITTER PÅ ETT DÖDSTÅG,ISABELLA! PACKA ALLA MINKPÄLSAR DU HAR!!!!! VI MÅSTE HÄR IFRÅN!". och hon bor i ett slott! alltså.. ett palats! sjukt fint. med guld,vitt och rosa. (haha ew). jaja.
Nu kommer jag inte ihåg mer.



fotomaraton

En bild av ett äldre slag, föreställande Fröken Fräken Zahra.

Igår råkade jag anmäla mig och Rebecka till ett fotomaraton som kommer hållas här i Borås imorgon.
Som svar från den ansvariga för det får jag detta : Det är helt ok ;)) men jag behöver era adresser också



"en katt...?"

jag funderar ofta ganska mycket över hur jag vill att mitt liv skall vara efter studenten.
Jag har nog redan bestämt mig, och om det blir som jag vill, flyttar jag och Gustav till göteborg och hyr en lägenhet, efter ett tag köper vi en grå katt.

Så kommer mitt liv se ut. och det kommer bli himla fint. och väldigt enkelt. bara jag får med mig gustav kommer allt bli strålande.

Markus Krunegård

Jag är så himla glad. Rockborgen har bokat Markus Krunegård den 8/10. Jasmine, Julia och Frida? Snälla gå med mig!

Jag stannar hemma från skolan idag. Jag vet att jag absolut inte borde göra det, men för tillfället orkar jag inte bry mig om vad som är rätt och inte. Antar att jag kommer skita i allt jag har bestämt att göra idag och bara sova. Så himla typiskt mig.
Jag har planerat att äta mat, kolla på film (som jag faktiskt aldrig gör, nästan), längta till 26/9 och träffa Jasmine. Dock har jag inte hört någonting från henne, men men. 


Ni får ha det så bra! puss.

Fur

Ni måste se Fur. Det är kanske världens finaste och mest underbara film. Efter Amelie och tillsammans är man mindre ensam. Eller, Fur slår det sistnämnda namnet.


won't have to mention she was blonde and thin



jag är så himla grå och blek. Skulle lika gärna kunna vara ett spöke på Hotell Gasten.


skulle du råna en bank, för oss två?




Fem sanningar

1. Jag är grymt,grymt,grymt,grymt bortskämd
2. Om jag skall köpa en dricka (ett exempel) och det bara finns två kvar av den. Måste jag antingen köpa den andra också, eller inte köpa någon av dom, eller köpa en och ställa den andra brevid några andra drickor då den alltså inte behöver stå själv.
3. Jag har åsikter om allt och alla. Alltså. Det är nästan så mycket åsikter om allt så jag har börjat bråka med vänner.
4. Jag är världens tönt. Jag skulle kunna säga nej till vänner för att umgås med min kanin. Jag älskar djur. Tidigare, innan olyckan, kunde man säga att jag bodde i stallet. Det är det bästa som finns, djur och stall. 
5. Jag kan börjar lipa för det minsta lilla. Om jag får ett nej från en busschaufför (som i Lördags) börjar jag lipa. Jag får bita sönder min läpp för att inte stå och grina. Det är faktiskt jobbigt.
Jag kan börja lipa om en lärare säger emot mig om jag har kommit försent. (okej, inte alltid, det händer inte så ofta, vet att det låter som att jag gråter jämt!)


anders




gåshud.slag.hugg.

Det finaste. Allra finaste.

del 2







en sån himla fin födelsedag. tacktacktack.
Det finns chockladpudding kvar, som jag skall äta imorgon. OM INGEN IDIOT PÅ LBS HAR VART LITE HUNGRIG!!!!

9/9



del 1


idag fyller jag som sagt år. jag fick frukost på sängen, och en bakelse. noooot.

Gustav var söt som vanligt. kanske liite sötare.

råkade få ett par skor

present


gustav har blivit en papegoja. Tror jag tar det som en present.

Grattis

Idag fyller jag år.

Vi har ätit chokladpudding i skolans vardagsrum (haha). Det var himla gott och fint. Dessutom har jag blivit grattad av jättemånga som jag inte ens känner. SÅ HIMLA FINT! Varför kan folk inte alltid vara såhär trevliga?
puss.

Ikväll skall jag,Amanda,Rebecka och kanske Emelie gå på bio. Sånt är ju så himla underskattat från min sida. När man väl är där på biosalongen är det så himla flott och trevligt. Puss.


ALLTSÅ

HUR KAN MAN SKICKA ETT KEDJEBREVSTJOSAN TILL MIG SOM KOMMENTAR PÅ DET INLÄGGET SOM DET STÅR GRATTIS TILL MIG SJÄLV?

dom jävlarna skall skjutas.

grattis till mig

Happ. Nu har min födelsedag börjat. Än sålänge är det en människa som har sagt grattis, tack Rebecka!

i wont share you

Hur många gånger under en dag får jag höra hur trög jag är, hur dum jag är, hur seg jag är, hur blablablablablabla jag är från folk från alla möjliga håll? Det är för det första inte roligt att höra, och för det andra inte särskilt peppande.

jag ska fortsätta mitt liv tills alla slutar klaga hela jävla tiden på mig. det finns annat att klaga på, som tex att folk lägger ut obduktionsbilder på Arbogabarnen, svält, djurmisshandel osv.
som jag sa, fortsätta mitt liv. Gå i skolan, försöka få tag på människor, föröska tvinga folk umgås med mig, lipa, sova.

hatar mitt liv. ibland.ofta. just nu iaf. äckligt.

aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3267046.ab

Alltså, jag vet inte ens vad jag skall säga. Just den artikeln är ju verkligen ett bevis på att aftonbladet inte har mycket att skriva om. Och om det nu är så (som det verkligen märks..) kan du väl skita i att skriva sånthär och bara..låta det vara?

"bruna björnar.....svarta björnar...vita björnarn... men gröna björnar?! Björnarna i Japan chockar besökarna. Är de sjuka? Är det en ny ras? nej, dom har bara badat i alger".

alltså. Det är ju nästan så att jag vill börja GRINA

Magnus Carlson



Idag har jag sökt ett jobb. Dock sade tjejen som har hand om stället att det tyvärr inte finns någon ledig plats, men att hon skall höra av sig såfort det finns. Och det är ju iaf LITE tur i oturen.
Så nu måste jag klura ut ett nytt ställe där jag skulle kunna tänka mig jobba.

(först säger ni att ni kan kommentera, men senså gör  ni inte det ändå. jag blir så ledsen)

Söndag

Det spelar verkligen ingen roll om hur fint väder det har vart på måndagen,tisdagen,onsdagen,torsdagen,fredagen eller lördagen, så lyckas det alltid bli grått och deprimerande på söndagen. Idag är en riktigt grå dag, och jag har ett enda mål - att städa mitt rum. När jag har lyckats med det skall jag kolla på film, och mest längta till Tisdag. Det kommer bli en fin dag.

Än sålänge har jag inte orkat ta itu med mitt rum. Jag verkligen hatar det. Jag lovar att det skulle vara mycket roligare att städa och hålla det fint om inte jag hade fula,blåa tapeter. Fast okej. Om jag har det fint och städat i två veckor skall det bytas, men jag kan lova er att det är himla svårt..

Imorgon är det skola. Två lektioner,så jag antar att det kommer gå relativt snabbt. Efter skolan skall jag till Tidpunkten och fråga dom lite frågor ang. det som hände igår. 

Men nu, STÄDA.

kolla min änglabror



sitter och kollar videos från way out west. helt plötsligt kommer JP upp i rutan, och tillslut Jasmine. fantastiskt.
kollade dessutom på en video där Henrik pratar, och gud. jag får gåshud. har jag vart med om det? ååhåh.

haha wooow




fan vad jag har vart snygg. En snygg handstil hade jag också! oj. rena guldet ju!

Glósóli




västtrafik

Jag hatar västtrafik.

Min buss skulle gå från Göteborg tjugo över sex. Jag hade fått låna ett busskort från Amanda med 600 kronor på.
Detta kortet ska fungera i hela västra götaland. Det är inget fritidskort, utan ett såntdär kort med pengar på.

När jag går på bussen, efter att ha väntat i typ tjugo minuter, säger jag "borås", och antar såklart att jag skall få följa med bussen. Och vad säger busschauffören då?
"nej? det gäller inte här"
"vadådå? det är ju västtrafik?"
" ja, men det kortet gäller inte."
" men vadå inte gäller? det är ju fullt med pengar, och där är ju en sådan apparat?"
" ja, men det fungerar bara FRÅN borås, inte TILL borås".

Okej. Det är det värsta. varför skulle det inte fungera TILLBAKA? Det är precis samma sträcka, precis samma buss, precis samma bolag, precis samma kort, precis samma pris, precis samma busschaufför. Ge mig ETT exempel på VARFÖR jag inte skulle åka tillbaka med kortet?! idioti.

Så jag fick ta mig till närmsta bankomat, och ta ut hundra kronor från mitt mycket fattiga kort. När jag kommer tillbaka har BÅDA bussarna till Borås såklart gått, ungefär två minuter innan. Dedär två minuterna spelade faktiskt stor roll.
Det stod att det skulle komma en extrabuss, och när går den? jooo, mer än en timme senare. Jäkligt kul.

Det är inte det värsta. JAG GLÖMDE EN AV MINA RAGGSOCKOR PÅ DIN SKO I NORDSTAN!!!!!!!!! fan.

min önskelista

Jag vet att jag redan har gjort en önskelista. Men den känns så oseriös, eller,nej, men jag vet att jag aldrig kommer få en katt.


jag vill ha denna

och denna.



GUD vad roligt för er att jag lägger upp önskelistor HELA tiden.

jaja



ungefär såhär kul har jag just nu.
Min stora kärlek går på trean, men just nu är den dryg, och dessutom är det reklam HELA tiden.

Imorgon skall jag till Liseberg. Hoppas mest bara på att det inte skall regna. jaja. puss.

hallå

jag måste bara göra en observation!
den bilde jag la ut på duvorna, så ser det ut som att min mage är jättefet. Men det är inte min mage, utan bandet som sitter runt kameran. jag blev attackerad av duvorna. faktiskt.


idag :

rebecka kom inte till skolan
första lektionen var inställd, vilket betyder att jag lika gärna skulle kunna komma till skolan vid 12 och inte 9
Amanda var lite elak mot mig idag. fast mest gullig och rar.
vi kollade på en dokumentär med Jan Gillou (stavas?). Det var ungefär bara jag och amanda som älskade den.
ingen kan göra något idag. jag vill gå på bio med rebecka. jaja. jag kommer väl dö.
gustav är tjurig.

"kallar du mig tjock!?"

Jahaja. Fredag idag, kan nog ingen ha missat, och jag är helt själv. Sånthär är så himla tråkigt.
Jag vill inte vara själv. Det är det tråkigaste som finns. Alla kommer med förslag som "läs en bok, kolla på film" osv.
Okej, ja, det kunde jag ha gjort om det var så att jag inte redan har läst alla böcker jag har 67 gånger.
Vill ha massa nya böcker.

ge mig därför tips. snälla.

White Winter Hymnal






Idag har jag köpt nya skor. De kanske inte är höstskor som jag borde ha köpt. Men jag fyller faktiskt år på Tisdag, vilket betyder att jag KANSKE får nya skor. Men mor min tycker inte att jag borde ha så höga klackar. men det vill jag, och det är på mig de skall bäras. Eller hur?
De två första bilderna är så osmakliga. Men ni behöver inte ens kolla på dom.

12:56



Nu måste det hända någonting innan jag faller ner och dör.
hahahah. ja just det. jag skall till sandared idag! nu har det hänt något. Igår fick jag en hel islatte över hela mig, 37 kronor åt skogen.


frida tror att jag är dum i huvudet

ville bara säga det! stenmark, ja.

städa

okej. nu skall jag städa på riktigt.
jag skall kasta ALLT som jag inte behöver, kasta ALLA kläder jag inte använder... och ja. det var nog allt.
jag skall komma igång NU, och om några timmar får ni se före och efterkort, roligt vaaaa!!

gröt

jag är så sugen på havregrynsgröt just nu. dessutom är jag förbannat trött, gnällig och tjurig. Så jag skall äta gröt och kolla på tv hela kvällen så att ingen behöver lida.

ni är störda. kommentera då?!

kärleken är starkare än döden



varför?



varför kan inte jag också få vara en cool människa som rappar hela dagarna? så fruktansvärt orättvist.
Dessutom valde jag en mycket förträfflig effekt denna morgon. Eller vad säger ni, hundvalpar? hihi.
oj. min arm ser.... STOOOOOOR ut. och jag skall säga er, att RIKTIGT så stor är den inte.



BUSSEN VÄNTAR INTE HEJDÅ PUSSI

zkolan

Känner hur oseriös och onödig denna bloggen börjar bli. Helt sjukt galet dålig och tråkig och allt dåligt.
Jag har vart så himla nära att skriva att jag skall lägga ner den och presentera er för min hemliga blogg, men jag har ju fan haft denna ett tag nu och det är så jobbigt att byta. Så härmed skall jag bara skriva något som är intressant.

Ja just det ja. jag måste gå om fem minuter annars missar jag min buss. Älskar livet just nu.

okejokejokej

jag är delad. antingen skall jag cykla till skolan imorgon, eller så skall jag ta bussen.
just nu fryser jag som om jag inte har något fett över huvudtaget. så jag skall sova.
tänkte att ni kanske ville veta!!!!

elakingar!

Ni kommenterar aldrig. Jag blir jätteledsen och sjukt opepp av det. Jag vet att ni vill göra mig glad.

Idag har jag fikat i 6 timmar med Lisa och andra personer. Jag har fått i mig allt från kostcirkeln under dessa timmar vill jag lova. kladdkaka,sallad och chailatte. mhm!

Jag fyller år om åtta dagar. Och i morgon har vi foto, och matte i 40 minuter. Sjukt bra. sjukt bra.

min önskelista


läpptjosan från bluebox.se! kostar 29 kronor. Skitbra för dig som är fattig.
Ni kan få min adress så att ni kan skicka den till mig. Eller så kan du ge mig den in real life. puss utlovas.
http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02993&page=3&countrs=24&size=12&method=kat&kat=press



Jag har aldrig vart en kattmänniska. Dock finns det två katter som jag älskar, och det är Stinas katt Malte och en katt som springer runt här i trakterna som heter Morgan.
Jag är kär i katten på bilden. Köp den till mig och jag vill lova att jag kommer älska dig till mitt hjärta slutar slå.
Den kostar 8000.
http://www.blocket.se/vi/17765032.htm?ca=14_s


Jag har alltid älskat kaniner och har haft en vid min sida heeela livet.
Och kolla på den lilla på bilden! Jag skulle döpa den till little herrman.
och om du tänker köpa denna och katten, kan du ju bara föreställa dig vilken fin familj jag,katten,little herrman och gustav skulle bli!
100 kronor!


Dessutom önskar jag mig en gratis fika. vilket innebär att du skall bjuda mig på det.
Jag hatar när folk bjuder på sådant, så det skulle vara ett stort steg i mitt liv.



dessa är ju så himla fina. men jag kommer få dom av min farmor ändå. så in your face! du får helt enkelt köpa kaninen eller något annat.


fleet foxes album. Eller melpo menes, INTE SÅ DYRT, KOM IGEN!




nu kommer jag inte på fler. men ni kan ju säga vad ni tycker om min önskelista och vad DU kommer köpa.
så jag inte får fem kaniner, 6 katter, åttiotvå bjuda-på-fika-tjosan och 14 likadana album. puss!!!



RSS 2.0