B som i Borås

Jag är hemma i Borås i skrivande stund. Imorgon skall jag som sagt till stugan där det vankas kalejs. Men då dyker ett problem upp, nämligen att min laddare till kameran inte ALLS är här hemma? vart äääär den? herregud. JAG HATAR DETTA.

Dessutom tror jag att jag har beslutat mig nu. Jag skall behålla lönen och inte köpa en Nikon d80, utan istället köpa en blixt och önska mig ett objektiv i födelsedagspresent i September. Så väntar jag tills kanske, nästa år och köper en ny kamera då i så fall. Eftersom alla kameror kommer vara så himla mycket billigare då. haha! där ser man, klokt av mig.
Nu kan jag betala tillbaka alla skulder, och köpa saker. hihi. puss.

Hur som helst. jag är trött, pratar med Niklas på msn och saknar människor.
Jag kommer avlida om jag inte får träffa fyra viktiga personer inom den närmsta tiden. åh.

fina Torsdag?

Jag har så mycket sommarlov inom mig att jag knappt vet vilken dag det är. Trots det fina vädret har jag mest suttit inne eftersom jag inte längre är en soldyrkare. Visst, jag älskar sommar, sol och värme. Men inte att ligga och sola. Det är faktiskt det tråkigaste jag vet.

Kom alldeles nyss hem från stan med mamma och pappa. Har köpt underkläder, och i vanliga fall brukar jag inte gilla att köpa sådant, men nu när det är rea kan man ändå slänga ner några par i påsen. puss!!

Jag, mor och far cyklade till Kärleksparken tidigare idag och fikade. Rättare sagt, JAG fikade, de andra två krumilurerna åt lunch. Jag åt bärpaj med grädde, och drack cola. sådant är ju så himla fint. puss. (igen).


tre toppar

Vet ni vad? Det är hur fint väder som helst ute! Så himla fint att man vill sitta på klipporna och äta jordgubbar hela dagarna. Synd att affären här nere har så usla jordgubbar, tur att vi har brämhultsjuice, tur att Olivia är påväg ner till Varberg. (massa tur helt enkelt).

På Lördag skall jag till mitt absoluta favoritställe alla kategorier. Sommarstugan. Min farmor och farfar äger den och den är så himla idyllisk. Verkligen helt på landet, hästar såfort man tar tre steg från dörren, fina grusvägar, ååhhh... Den skall jag låta mina barn spendera sina sommrar i. Jag lovar att fotografera er några känslor.

pusspuss. A.

samuel

jag var en riktig bbfantast. och jag älskade samuel. älskade. Jag var nog lite småkär i honom. och vad gör han?
TAR LIVET AV SIG! jag är just nu väldigt ledsen och detta är inget ironiskt. sjukt tråkigt att folk skall hålla på så.



ett fint liv

Vissa delar med mitt liv älskar jag så himla mycket.
Jasmine har precis gjort mitt liv så himla mycket bättre. Och att bara sitta i den lilla stugan, på den nybäddade sängen med en laptop och prata med Alice är hur fint som helst, jag har cocacola precis brevid mig och jag skall snart fixa mig inför en grillkväll med fina människor.. Dock vuxna och några barn, men jag trivs. Älskar mina tvillingsysslingar.
Jag skulle verkligen kunna leva såhär flera veckor. När jag öppnar dörren ser jag stora fina fina fina klippor och berg och ett hav. åh.

Imorgon vill jag second handshoppa. Ellen har tipsat mig om några affärer. Hoppas att vädret blir dåligt så de andra inte bestämmer sig för att ligga och glassa vid stranden.


Detta fina har Jasmine skrivit i sin blogg. Jag har läst det så himla många gånger och jag blir lika glad för varje gång. åh.


alexandra

Saknar en viss tjej så jävla mycket.
Denna tjej bor i Borås och har kort blondt hår.
Denna tjej uttalar DONUT helt sjukt.
Denna tjej gillar jag att krama.
Denna tjej behöver jag ibland.
Puss.


strömstad

Vart befinner jag mig nu? I STRÖMSTAD! Vi har hyrt två stugor som är jättesöta men himla onödigt att vi tog två,faktiskt. Men jag och mina systrar skall dela på en stuga och åhå, så himla fint. Dessutom finns det massor med ballerinakex och pucko i literförpackningar i vårt kylskåp. Kläderna ligger i stora fina välsorterade högar och om jag får säga det själv, trvis jag faktiskt himla fint.

Synd att jag inte tog med mig min usbsladd. Hade vart ganska nödvändig nu, eftersom jag vill visa all min lycka jag hittar här bland havet och klipporna. Huvudskälet till att vi åkte hit var för att många av våra vänner och några släktingar är här nu. Jag måste berätta om en utav dessa.

Christer. Han är helt underbar. Rakt igenom. Han säger precis vad han tycker, han luktar alltid gott och har alltid jättejättekort hår, han är alltid brun och har en tatuering runt armen. Han röker hur mycket som helst och luktar som en rökare gör, fast på ett så gottgottgott vis. Han är.. underbar. Världens bästa släkting. Jag älskar honom, Min Christer.
Han skrattar alltid när jag säger "smart drag mr.christer" och någon gång skall jag spela den låten för honom, det har jag lovat mig själv. Jag kan sitta i timmar och umgås med honom, bara för att han är så himla speciell. Han har tre barn, som är mina sysslingar. Dessa är också så himla fina och allt. Han är skild, och han har inte svårt för att visa sina nya flirtar. Han överraskar alltid, dendär Christer. Och jag skall visa ett kort på honom. Alla måste ha en sådan människa i sitt liv, annars är det knappt värt att leva.

åh.



mhm. jag har det allra finaste överkastet. Dessutom är det alldeles nytt.

Boråsare

Madde, Rebecka och Emelie kom till mig på västkusten för att hälsa på. I samband med detta fyllde även min syster år.




Lika kameraskygga alla tre

Vi satt vid klipporna och pratade mest om ingenting. Flaskpost skickades också!

Vi åt lunch på Ströget. Det måste man alltid göra när man är i Varberg. Kika in colasamlingen. åh!

Amandas födelsedag

Lördagen den 16 Juli befann jag mig i Amandas stuga med både släkt och vänner för att fira hennes födelsedag.
Det var himla massa tårta och nu i efterhand har hon fått en ny kamera, nämligen en Nikon d40. Välkommen till familjen, Amanda. Dock lämnar jag just den familjen som Amanda nyss blivit välkomnad till och hoppas innerligt att jag blir varmt välkomnad in i Nikon d80-familjen. Hurrahurra!!


Sånthär är nästan förbjudet gulligt. Amanda och Emil.

Rebecka (som hade åkt tåg från Borås!) och födelsedagsbarnet

Rebecka bad mig posera. eh!

Stina och Rebecka tog bussen till staden och åt kinamat. Därefter åkte de hem, hejdo!

Jag har träffat hunden i mitt liv. Han heter Gottfrid och känns precis som ett får. Mysig är han också, iaf mot mig. Amanda biter han. En sådan skulle man ha. En Gottfrid.


Vi spelade kort

Amanda, tårta och en Emil!

En sådan himla fin stuga

today

ikväll är det wheels and wings i staden. Massvis med gamla raggarbilar kör omkring.
eh. jag skall in till stan endast för att mina vänner också skall det och för att jag
är SÅHÄR sugen på videomixgodis.
puss!!


åhå.

jag har inte bloggat på fyra dagar. Det är väldigt mycket. och jag ber så mycket om ursäkt.
De senaste dagarna har jag umgåtts med Amanda, blivit ägare till ett får, ätit massvis med tårta osv.
På söndag åker jag till Strömstad och stannar där tre dagar.
På lördag kommer jag hem till borås och DÅ skall jag bannemig ladda in bilder.

byxor

jag har inte ägt ett par jeans på flera år nu. Okej, jag har haft tre stycken i skåpet, men dessa skulle jag aldrig kunna använda då jag antingen får dåligt självförtroende, dom är fula eller att dom är sönder.

Men nu är det fanken dags. Imorgon skall jag till stan och spana efter byxor. Jeans, ljusblåa eller mörkblåa, eller chinos.



Idag har vart den bästa dagen på så länge. Madde, Rebecka och Emelie kom hit till Varberg och jag har älskat varje sekund av dagen. Bilder kommer snart


te té thé

Jag skall försöka göra en resumé utav denna målninga dagen.
Vid tvåtiden tog jag på mig min nya gröna klänning och åkte mot staden med familjen. Vårt uppdrag var att köpa en present till Clara som fyller år imorgon. Vi hittade en mobil, något nintendo ds-spel, kläder osv.
Det slutade sedan med att vi satt på en pizzeria och fetade oss ytterligare några grader.

Nu sitter jag och min ena syster Linnea och kollar på film, till det äter vi nötter och dricker vatten.
Det är vid sånnahär tillfällen man känner sig otroligt nyttig, inte sant?

Nu skall jag smyga ut till utestället och kolla om vi möjligen har några påsar te kvar.
Helst blåbärste. mhm!

mitt fel

Jag ber så mycket om ursäkt över att jag inte skriver så mycket. Det finns egentligen inte någon bra anledning.

På söndag smäller det. Då skall ni få se på uppdatering. Det har hänt mycket och internetet här i Varberg där jag är finner jag inte som det bästa.


Jag har vart i ullared,umgåtts med fina människor, skickat sms, vindsurfat och sådant. Imorgon kommer dessutom tre personer som är mig kära.Emelie, Rebecka och Madde. Jag fick en tår i ögat innan när jag insåg att dom faktiskt kommer. puss!


hot or not

Jag cyklade in till på min gröna cykel, åt glass och shoppade med Martina och Frida.
Det var himla fint och Frida köpte ett par illrosa shorts som vi lade i hothögen.
Min kamerasladd är hemma, så bilderna kommer inte än!

njut av eran mååååndag!
grattis till Martina som fyller arton år, fina flicka!

god morgon

dagens planer är

sitta i socitetparken tillsammans med Frida,Martina och den lille hunden
Äta glass eller smooothie, som riktiga bloggare gör.
Köpa present till Martina. Hoppas att det jag vill köpa finns kvar. Annars är mina planer förstörda
Köpa ny bikini

västkusten


Jag befinner mig på västkusten i skrivande stund. Det åskar och regnar, kallt är det också.Mest kanske för att klockan är sju minuter över tolv. Imorgon fyller Martina 18 år, så imorgon skall jag köpa en present till henne. Och frågan är egentligen vad man köper? ha!

Hoppas vädret blir bättre imorgon. Daniel har dessutom köpt en D.Hbox för 199 spänn! 199!

ipod

Sitter och överför skivor till datorn så jag kan lyssna på det via ipoden imorgon under jobbet.
Därför tänkte jag dra ett snabbt inlägg. Döda lite tid,menar jag.

Ikväll har pappa klippt gräset (haha vi har en åkgräsklippare omg). Jag älskar våran gräsmatta när den är nyklippt.
Den är helt perfekt och mjuk. Idag avslutade jag kvällen med att gå med Gustav i koppel. Och jag gick barfota.
Barfota är det bästa som finns! Dessutom lät jag Gustav springa löst. Fast han hade koppel och sele på sig, men jag
höll inte. åh. vilken plutt.

tänka sig

tänka sig att det inte var någon som ville flytta till Paris. 

Jag skall i vilket fall som helst dricka upp mitt nyinköpta chaité och sedan packa. Imorgon efter jobbet far jag till
västkusten,guys! (himla roligt att avsluta meningar med sådana ord). Pappa och jag var och handlade tidigare idag.
Vi handlade :

Lösté (chai)
Godis (jag=marabou digestive, pappa=lösgodis)
Kyckling, som var åt pappa.
Ostkorv, som var åt mig.
Pasta Alfredo till jobbet imorgon
Deoderant (huuur stavas det?)
Aftonbladet

Och lite mer. 

paris

VEM ÄR PÅ OCH FLYTTAR TILL PARIS OM TVÅ ÅR I ETT ÅR? KOM IGEN!

martina&frida

Er skall jag umgås med i Varberg. Vad roligt. Vad roligt, brudar! Vad roligt! Vad skall vi göra? Skall vi ta katten i svanen och tjööööra?

nu skall jag sova. Jag har legat i min säng och kollat på film hela kvällen. Jag är hur pigg som helst men jag skall jobba imorgon och VAD gör man inte för jobbet,ha?
godnatt med er, xoxoxoxoxoxoxxoxoxooxoxoxoxoo YOUR gossip girl

comunicare

Jag och Frida har kommunikation över min blogg. Sådant tycker jag är väldigt fint. Skall det bli våran grej, frida?Ja, vi hinner ses! För att jag kommer ner till Varberg på sööööndag!

frida

jag har fått två kommentarer från Frida. Tackar ödmjukast!

Idag har jag jobbat, lika segt som vanligt. Imorgon är det näst sista dagen, sedan åker jag ner till varberg och bor där tills sommaren är schlut.
Mina värden har gått ner, detta firar pappa med att köpa kinamat och hyra film. pusspusspuss. jag skall ligga i min säng och kolla på film hela natten. Bara för att jag är så himla duktigt.

Jag lovar att bloggen skall bli bättre. Men jag lever inget intressant liv nu när jag jobbar, och när jag kommer hem är jag alldeles för trött för att engagera mig. Men den skall bli bättre. och inte lika intern.
Jag kanske borde fixa en blogg som jag inte berättar om. En helt FRÄMMANDE blogg. mhm.
det tål att tänkas på. Nu skall jag lägga mig i soffan, för mina ben GÖR SÅ ONT.

sjukligt

jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag är verkligen hur varm som helst, ont i huvudet och allmänt slö.
Orkar knappt skriva detta. huh. vill inte bli sjuk. inte i värmen.
Kanske är det värmen som har gjort mig sjuk? Jag har nog druckit för lite vatten.

hemnet.se

Jag älskar inredning. Jag älskar att se alldeles speciella lägenheter. Jag älskar jättestora hus med fina knutar eller stora jättemoderna villor. Jag brukar alltid kolla hemnet.se, för att kolla på fina lägenheter. Jag vill så gärna flytta, men jag har varken några pengar eller någonting för det. Men när jag har tagit studenten, tar jag och Gustav vårt pick och pack och flyttar till Göteborg. Där man mår som bäst.
Se bara på dessa förträffliga lägenheterna jag hittade alldeles nyss!





sushi

En gång, för några månader sedan åt jag sushi för första gången i mitt liv.
Och jag gillade det inte. MEN BARA FÖR ATT DET ÄR SÅ JÄVLA COOLT ATT ÄTA SUSHI SKALL JAG ÄTA DET IGEN. EN HEL TALLRIK. 

Gustav min älskade

Gustav har bott hos mig i fyra veckor eller något sådant nu.
idag satt jag ute med alla tre kaniner under ett träd, det var hur fint som helst.
sommarlovskänslan.

Gustav fick fnatt ett tag och jag lyckades få hur fula bilder som helst. Här är en av dom!

nosen!

71

Min farfar har levt i 71 år. 71 ÅR! Det är hur länge som helst. Och han är världens bästa farfar.
Han hämtar mig och mina syskon när som helst, hjälper oss med kaninerna när vi är på semester, lagar mat och bakelser till oss. Hujedamig. Dessutom är han världens hurtigaste och älskar att cykla. Han kommer leva i mins hundra år till. Det vill jag lova. Här är bilder från hans födelsedag förra veckan.
Bilden längst ner föreställer min och min mammas klocka. Jag fick den av henne för några månader sedan.
Men jag använder den nästan aldrig eftersom jag är rädd att den skall försvinna. Men nu ville hon att jag skall börja använda den, men uh, ångest. Tänk om man tappar den? Hon har liksom fått den av sin pappa.

















riktigt busigt

Ja, riktigt busigt av mig att byta designen på bloggen! Dock finns det några saker jag måste ändra på, som till exempel att det är en jättesmal grön ram runt kortet i ena hörnet och att jag har vit rubriktext. Fast det kanske är bra? Så behöver man inte tänka så mycket på rubrikerna. När dom finns där, stör dom, men nu saknar jag don lite faktiskt.

Imorgon är jag ledig. Har världens lust att åka och bada och äta massvis med jordgubbar. Men det finns ju ingen som kan eller är hemma. Zahra är mitt sista hopp. På Fredag är det back to work igen, dock bara tills söndag då Rebecka och Niklas kommer och hälsar på. så RUSKIGT trevligt!

Nu skall jag ut i solen och lägga mig på våran ljusblåa filt och läsa en av världens (enligt mig) bästa böcker. 
Den är helt fantastisk. Jag skall gifta mig med den. Puss.

mina sysslor

idag har jag :

gått i koppel med min kanin
legat ute och glassat i max 5 sekunder, för det är så jävla varmt
ätit fyra bullar
druckit alkoholfri cider
skärt gurka

Nu skall jag äta tacos och det är så himla gott. dock inte i värmen. och mamma vill äta ute.
åh.

Dessutom ändrade jag designen, men råkade inte spara, så jag gjorde om det igen och gjorde samma misstag.
lyckat.

brinner upp

det är hur varmt som helst ute.

listor är så himla bra

HAR DU...

Folköl i kylen? Det har jag faktiskt inte tänkt på om jag har eller inte. Tror knappast detta.

Något husdjur? Jag har en kaninbebis som heter Gustav

Någon favoriträtt? Färskpotatis för tillfället!

Puder på dig? Inte

Några framtidsplaner? Jag är ledig två dagar framåt. Liseberg skall spenderas på ena, eventuellt.

En levande tro? Nej

Någon sjukdom? Skulle jag väl inte tro!

Gymkort? Oja. Fast det används för sällan, men det är väl så det skall se ut på sommaren?

Några kärleksproblem? Det kommer nog lite då och då

En homosexuell kompis? Jag har inte bara en, jag har fler. (nu spyr lina)

Någon favoritlåt? Jag har massvis.

Någon kompis som snarkar? Kanske

Någon vän som spelar i ett band? Faktiskt! Himla duktiga.

Några MVG? Nej. Men i tvåan skall jag ha så många att jag knappt kan räkna dom på fingrarna.

Någon som förstår dig? Oftast, kanske, ibland

Tuff kompis som kan försvara dig? Med handen på hjärtat, har jag alltid tyckt att Jasmine är tuff. I vissa situationer skulle jag verkligen vilja vara precis som Jasmine.

Något beroende? Icke

Fikat idag? småätit?

Nagellack? Ett yttersoseriöst, måste bort.


VEM..

Avskyr du? Ett väldigt starkt ord! Jag skulle hellre säga ; "inte så förtjust i"

Delar du mest minnen med? Zahra, AnnaLisaDaniel, Lovisa.

Stör du dig på? Jag stör mig lätt på folk. uppför er!

Gosar du med? Gustav, the one and only. Han luktar så gott.

Lagar mat? Oftast inte. Men idag kokade jag potatis för första gången i mitt liv.

Diskar? diskmaskinen.

Städar ditt rum? Det gör jag, OM jag gör det.


VILKEN..

Tidning läser du? Borås Tidning, Metro och GP.

Buss åker du oftast? 150 eller 40. Just nu är det 7 eller 9 som tar mig till mitt jobb.

Frisyr har du? Ljust. En blanding mellan vitt och ljusgult. asnice!

Dag fyller du år? 9 september, i all ära.

Årstid föredrar du? Gillar alla förutom de där intetmånaderna som är gråa.

Stad är du uppväxt i? Borås!


VAD..

Gör du nu? Skriver just DETTA och tänker lite. Skall snart kolla på morden i midsomer. Finns det ens kvar några att mörda nu?

Gör dig till en bra människa? pass

Gör dig till en dålig människa? pass

Vill du arbeta med? Jag vill bli känd över någonting jag gjort. Till exempel älskat med Hitler.

Är roligast just nu? Två dagars ledighet + min sista vecka!

Har du på dig nu? Jättefula kläder.

Har du för smink? Typ.. inget.

Äger du för skor? Många olika!

Läser du för bok? Hallonbäcken, mums.


ÖVRIGT..

Var det sista du åt? Färskpotatis och lax. Jag gillade inte laxen.

Har du en gitarr? Ja det har jag.

Vilket land vill du helst besöka? Frankrike (oväntat svar)

Tycker du om dataspelsvåld? pass

Mario eller Sonic? sonic

Har du bra hörsel? absolut. Men det är inte alltid jag använder den.

Tycker du om sånt här? mmm!

Har du några trummor? Nejnej, vad skulle jag ha de till?

Tittar du mycket på TV? Kommer i vissa vågor

Senast spelade dataspel? något på king.com!

Har du någon piercing? Öronoen. och det räknas VISST.

Har du någon tatuering? Nej

Är du rik? "Pappa betalar"

Har du bra betyg? Jag kämpar inte för att få några bra betyg.

Vad har du för mattebetyg? IG.

Vad är klockan när du gör detta? 20:52


st3k3r


presenter

Jag fick en present av min söta syster Clara idag. Hon hade inte behövt köpa något, så därför skall jag köpa något till henne också. Men vad köper man till en liten tjej som är tio år? typ.. va!


mhm finaste armbandet. mhm modeblogg

Dessa fick jag av Clara. De var på rean och kostade inte mer än 14 enkronor.wih!

nio veckor gammal





Igår fyllde min bebis Gustav 9 veckor. Han börjar bli stor nu,men han kunde vart sjukt mycket större.
Semla förblev lika liten hela livet som Gustav är nu.åh gud, inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar henne.
Hur som helst. Dom två översta bilderna är helt nya, fast den tredje bilden längst ner är äldre, där var han bara 6 veckor.
åh nusse.

godnatt nattbloggen

Nu skall jag stänga av datorn,läsa aftonbladet,läsa sofis mode (JAG ÄR FAST! LEDSEN GUBBE) och sova.
för imorgon vankas det jobb och tjohej vad roligt!

nytt

Jag har haft min systemkamera i nästan ett år nu. (känns som om jag haft den i 7 år).
Och när min lön kommer, dvs runt den 24 Juli, skall jag sälja den till mina föräldrar och köpa en ny!
Nämligen en Nikon d80 med 18-135. åh.åh.åh.

RSS 2.0