> varberg är staden i våra svenska hjärtan, typ.

Bloggar från mammas laptop, är sjukt sur och irriterad. Varför?
svar : mamma klagar på att vi bråkar för mycket, vad gör hon själv? ÄR VÄRLDENS TJURKÄRRING
dessutom hatar jag när mina syskon är med mig när jag är inne på bilddagboken eller något liknande.
"låt dina systrar vara med! Annars blir det ingen dator!" Tack, mamma och pappa för att ni är så förstående!

Dessutom, har jag fått masa gulliga kommentarer om mitt hår på bilddagboken. Det vill jag tacka för!
och till er som inte kommenterar ;
 jag är sur och irriterad på er. jag har kapat av hela mitt långa hår och ni säger inte ens vad ni tycker! bara bläddrar förbi bilderna. När ni fixar med håret kommenterar jag alltid. ERA SVIN!

Nåja, slut med tjurigheterna. Eran lata och egoistiska tankar skall inte få mig på dåligt humör.
Det är kallt i varberg. Mycket kallare än vad det är hemma i Borås. Känns jävligt omotiverat. Imorgon åker jag tillbaka, känns skönt. förutom att jag skall åka tåg själv, ogillas!

Hoppas ni har en roligare kväll än vad jag förmodligen kommer få.


> varberg och hår. allt i ett

Nu far jag alldeles strax till en av mina tre favoritstäder här i sweden, nämligen varberg! imorgon åker jag dock tillbaka till Borås men återkommer till Varberg på Fredag.
I helgen skall jag hinna med att åka och käka på tre toppar med zahra samt shoppa med henne, hon är söt.
OCH JAG ÄR KORTHÅRIG! svårsmält, såklart.
ni får gärna säga vad ni tycker, gullungar!
nu far jag. puss

image30

>YOU SAY WHAAAAAT

pojkalex, är vad min klass kommer kalla mig. Men jag ser faktiskt ut som en kille när håret är blött och jag inte bär något smink. eller när min frisör fixar så som hon vill att jag skall gå runt på stan! USCH.

solen skiner SJUKT mycket ute trots att klockan redan är sju! Det är helt otroligt. Hoppas bara att det håller i sig tills på Torsdag, då skall nämligen Navid Modiri och gudarna spela, samt Cirkus miramar i stadsparken här i Borås, fantastiskt! Då kommer även Jasmine hit. puss!

Hur som helst, imorgon skall jag gå och klippa mig igen, eller ja! finslipa.

nytt hår

Jag är korthårig. och jag menar det verkligen, nästan som en liten kille! Rebecka trodde inte att jag skulle göra det. men vipps, jag gjorde det! dock ser det jättefult ut ur en vinkel eller, alltså, okej jag skall klippa det kortare där bak för jag är inte nöjd. det sker imorgon klockan.. eh... halv tre!

Även hårfärg sotter i mitt huvud nu och skall ut tio över sex. woho! sista gången jag färgar det mörkt. Detta kommer bli min grundfärg ( om den nu blir bra dvs!) och sedan börjar jag slinga tills jag är ljushårig. Mitt mål är att det skall bli ljushårigt innan midsommarafton. Känns som en bra dag att efter fyra år  vara ljushårig på. eller? 

bild kommer förresten imorgon tror jag, när det är klippt och skuret! men här kommer en snögg cambild med färgen i!

image29

tio saker, tjena!

vill plugga. vill att mina föräldrar skall vara stolta. vill att alla icke godkända betyg skall bytas ut med ett stort jävla G.

men jag orkar inte. jag är så skoltrött. jag har ingen glöd. orkar inte lära mig om "gudar" som man trodde på för flera jävla miljoner år sedan. gör du?
Nej jag visste väl det!

kolla

NI MÅSTE TA ER TID ATT KOLLA PÅ DETTA. hahaha.





jobb! hurrahurra

idag har jag avslutat skoldagen med att vara busig och skitit i matten. Kanske var ett dåligt initiativ av mig, men ibland behövs inte matten i mitt proppfyllda huvud ( lät som att mitt huvud var fyllt med proppar, dock är inte fallet så!)

Stina var god och agerade Alexandra Tolfsson i några få minuter då hon beställde klipptid till mig. Imorgon, 11:45 sätter jag mig i frisörstolen och låter Maria ha kontrollen över mitt stora, vågiga hårsvall! (rättare sagt det slitna äckluga hår...hårtussarna). Får se hur detta blir! Tror iofs att många av er, mina söta vänner och ovänner kommer bli sjukt förvånade. lip :(
Hujedamig,vad fint väder det är ute, samtidigt som det är riktigt ofint! tror det kommer bli åska. ojdå!

Dessutom har jag fått ytterligare ett jobb! Nämligen på djurparken. Jag vet, jag blev också glad när jag fick höra det av min syster!!! men jag skall inte hålla på med djuren, jag skall städa på bord, toaletterna osv. OJ VILKA HÖJDARJOBB KOMMUNEN GER OSS UNGDOMAR!!! do the happy dance.


Nu skall jag slå rot för denna gången men ÅTERKOMMER (som är det fulaste ordet i världen efter läderpung) senare ikväll. Går det något sevärt på teven idag och ikväll? Brukar vara rätt lamt på Måndagar.

Adjöss!



nattblogg

att skriva blogg är kanske en av världens bästa tidsfördriv. eller vad vet jag?
Hur som helst skall jag snart vända mig mot sängen och sova och sedan vakna till en helt ny dag. 
Amanda frågade om jag skall till Varberg nästa helg också, och ja det skall jag. Fast jag åker ner på Fredag istället för Onsdag eftersom jag skall på konsert på Torsdag.
Dessutom är denna veckan guld och dryg!

Måndag - skola
Tisdag - Lektionsfri dag, göra omprov
Onsdag - Skola
Torsdag - Ledig, gratiskonsert i parken
Fredag - Ledig, Varberg
Lördag - varberg
Söndag - Varberg samt. Borås!

jag går på stranden

En kille i min klass, Niklas, har gjort en sjukt skön låt som sätter sig på hjärnan direkt. Jag har fått oturen (filåt!) och sjungt på den exakt hela dagen, en jobbig situation!

Nu har jag hängt upp tvätten ute, fixat i köket och gjort lite andra saker som kanske kan få min pappa att ge mig 129 kronor till en rosa body på gina tricot. Ni förstår, jag vill inte vara en modebloggare, men jag har nog trots allt gått och blivit lite småförälskad.

Har lovat Linnea och Clara att jag skall kolla på gamla andra avenynavsnitt med dom nu, och det skall jag hålla! Imorgon vankas det skola och ja, jag är faktiskt ganska motiverad. Jag saknar godingarna!

( nu kom pappa hem en snabbis och sa att han var nöjd med mitt hänga-upp-kläderna-arbete och kan tänka sig ge mig 129 kronor! woho!)



Helg # 1337

Nu har jag verkligen bestämt mig. Än så länge är det endast Stina som vet, och inom sinom tid kommer även min mamma veta vad jag har bestämt mig för. Jag hoppas verkligen att Stina verkligen menar det hon sa och inte sade så för att vara en god vän. Men som alla andra som känner Stina vet vi att  detta en ovanligt ärlig människa, så detta bådar nog gott. 
Vet dock inte vilken reaktion min moder kommer få, men jag hoppas på en bra!

Helgen har dessutom vart helt okej då jag besökte Varberg första gången detta året. Från och med nu är det Varberg varje helg (med vissa undantag) och sedan när sommarlovet börjar är jag där nere hela sommaren. Dock har jag ju fått ett jobb så jag kommer nog hålla till i Borås mer än vanligt detta året!
Zahra träffade jag igår också. guld.

Tack Zahra. Jasmine, Torbjörn och min gulliga familj för en fin helg. tack.
image28

mjukglass

Igår tog jag bussen klockan fyra till Göteborg. Mötte upp Jasmine på centralen och tjena, hon var saknad.
vi mötte Torbjörn och en annan tjej som kom innan Torbjörn och åt på Burger king, kändes mest som att vi satt där i flera timmar.
hur som helst, sedan åkte vi till Jasmines mysiga lägenhet. Sedan åkte vi in till stan igen och jag hittade till centralen utan henne! hög femma!

image26


hundpassare eller

image24
Har precis pratat med en tjej som heter Ida. Hon äger hundarna jag skall passa lite då och då och sedan nästan hela sommaren. Hon verkade vara trevlig och sa att jag gärna får ta med mig en kompis bara vi inte festar och förstör hela hennes lägenhet, haha! Två naknhundar och åh vad jag längtar, gott folk!
Dessutom skall jag ta mig i kragen och åka till skolan snart. Min buss går fem över ett, och bussen till Göteborg går kvart över tre. Mycket tider att hålla reda på, emn det är klart att jag fixar det! haha.

Nja, vi hörs nog ikväll! adjöken fröken.

jaoman


Något klockrenare får man ju leta sjukt mycket efter.

Fredag

sitter hemma trots att jag börjar 8:30. Tar en senare buss eftersom jag som vanligt är jättetrött och inte har någon ork att sitta i en timme (eller mer!?) och ha datorkunskap.
Fattar inte grejen med att ha datorkunskap när man har valt att läsa media. Har man valt det kan man väl fan öppna ett worddokument eller något annat som man lär sig. åh!

Vakna med the voice går en timme till, skall försöka ta mig här ifrån och kolla lite på det. Och, som jag säkert tidigare har nämnt i min blogg HATAR jag Carolin Craaford (det är väl så hon heter?) hon går mig verkligen på nerverna och seriöst, spelar hon dum eller är människan så jävla korkad?

Nu skall jag sluta vara en sådan bitterfitta och sätta mig framför tv:n istället.
Från det ena till det andra.

image23


JOBB!

åh!

jag har kanske fått ett jobb! och det lutar mest åt ja! och vet ni vad det är för jobb?! HUNDPASSARE! 
Det är en tjej som behöver hjölp med sina två kinesiska nakenhundar! åh. puss.

sjukt dålig kväll

väl hemma hos Linnea och Lisa2 hade dom bestämt innan jag och daniel kom att vi inte skulle gå till festen. sjukt värt att jag åkte in till stan och allt allt allt utan att det blev något.
åkte hem en halvtimme efter jag kommit dit, kul. Hemma kollade jag på insider och andra saker... som tex jackass!

Nu skall jag kolla tågtider, sedan skicka iväg ett sms! Efter det skall jag dricka upp ett glas vatten och sedan sova.
Jag är rätt sur, och väldigt trött! Mest det sista alternativet. Just det, hungrig är jag också, trots att jag ätit jättemycket idag.fanken!!

skola imorgon. dags att lägga av nu. Bye

Kyppe eller kype?

Tror fan det stavas "kype", jävligt fult!

Vi tog trebussen in till stan och kikade runt. Sedan kom pappa och hämtade mig, körde till mc donalds osv och nu är jag hemma! Halv åtta skall jag möta Daniel i stan. Har alltså en timme på mig att duscha, sminka och göra mig i ordning! det löser vi. eller tja, det löser sig om jag slutar skriva NU! haha.
Pappa kör mig till stan så.. nja, nemas problemas!

Jahaja, jag har hittat den finaste kjolen i hela världen! men den kostar 349 kronor, och mina spartankar har satt igång! = jag skall inte köpa den. Kan lika gärna sy typ... 10 kjolar!

håhåjaja, på lördag spelar hästpojken och SORRY men jag skall inte se er. imorgon far jag till göteborg och kramas med en söt tjej som heter Jasmine!

kyss på dei hånneyiii!!! 

16, 97!

Igår var det endast 16 stycken besökare på min blogg, MEN ni uppdaterade min blogg 97 gånger! haha. det är helt sjukt.

Studiedag idag, vaknade vid tio och satte igång med, TADAM, städning! och nu har jag plockat och fixat så att mina vänner kan komma hit och besöka mig. Dock sitter jag fortfarande i pyjamas och deras buss gick för tre minuter sedan från stan, vilket betyder att dom snart är här! Men när jag är färdig med detta inlägget skall jag fixa mig. Det tar bara tio minuter så det är lätt..

Solen är inte lika stark nu idag. Dock är klockan bara tolv, så jag hoppas att solen tittar fram senare idag. 
ikväll är det kanske fest på Kype. woho!!

Nänä, nu skall jag gå! adjöken.

Lisa Lydén

Åkte med bussen hem till Tosseryd tjugo i sex. Satt och väntade på att bussen skulla åka och vips så kom Lisa fram och satte sig vid mig! åh vad överraskad jag blev. och gud, vad jag har saknat den människan! jag har nog inte skrattat så högt och mycket på jättelänge.
hon är guld.

Fest i kyppe imorgon, jag lisa och linnea drar säkerligen dit, woho! nu skall jag kolla på "frusna män söker kärlek", snart. Dessutom var det guld att träffa Madde idag!
Nu skall jag ringa runt till mina vänner och bestämma tider osv till imorgon!

Mamma hade köpt bär och chokladglass, jag har svullat! Vet ni varför? jag har ätit hela TRE glassar idag! hjelp.
Här kommer lite bilder från veckan! ( kameramobil, därav kvalitén!)


rebecka

jag

anna, kulturvecka - pirat!

viskan

testade finaste skorna idag.

solade i några timmar utanför skolan, woho!

trandared

sitter hemma hos Emelie i trandared. Ska ner till busstorget om cirka två minuter! woho. där skall vi möta Lina sedan skall vi nog kolla på hennes pojkväns match! eller så åker jag hem, för mitt busskort slutar gälla,

Imorgon får jag finbesök från klassen! och tidigare idag åt jag glass med Madde, Melinda och Emelie i stadsparken. Där träffade jag även Daniel osv! På Fredag åker jag nog till Göteborg, minnesstund och träffa Jasmine. min bloggdesignare! wooow.


tjarå! bussen väntar ej.

RÖSTA!!!

http://sverigessnyggasteglass.se/?4727

sol sol sol

Kom nyss in i skolan igen. Jag, Stina, Amanda och Gabriella invigde gräsmattorna utanför skolan som lades i morse, jag vill lova att det var mjukt. Men hur som helst var det galet soft och vi kommer säkerligen vistas där ute mer än i skolan om jag skulle få tippa på det.

Nu är det meningen att jag skall skriva slutuppgiften i samhäll/mediakunskap. Har ingen ork och tycker det är alldeles för mycket sommar för att sitta inne framför en dator och skriva en slutuppgift! Däremot skriver jag om ett ganska roligt ämne, så om jag skulle lägga enr lite tid på det skulle jag sannerligen bli färdig på i allafall två timmar. Jag får lova mig själv att jobba med det imorgon!! Kanske till och med böra lite med det idag.

Imorgon är det studiedag! Därför har jag bjudit hem mina vänner till mig i Tosseryd. Antagligen kommer vi fika, sola, hoppa studsmatta ( man blir aldrig för gammal för det!!) och vara allmänt coola som vi alltid är! ALLTID. Skulle tippa på att andra säger "coola gänget" när dom pratar om oss, tsss!

Efter skolan far jag till Sandwallsplatsen och fikar glass med fina människor. Dvs ; som vi alltid gör. Majgadd, jag har vart vid Sandwallsplatsen varje dag denna veckan samt förra.
Troligen trivs jag som handen i handsken där.
Adjö.


jasmine

Jasmine är gullig och har ändrat om färgerna osv på min blogg. hon är gullig!

amanda

Amanda har försökt hjälpa mig ändra designen på min blogg, gick det bra? Nej. Nu är Jasmine mitt sista hopp!
jag är hur glad som helst och skall snart ner på ica och köpa något för jag är cphungirg och skall fan fira för mig själv att bd kommer till way out west!

BRODER DANIEL

image20



BRODER DANIEL TILL WAY OUT WEST! BRODER DANIEL SPELAR I GÖTEBORG, OCH JAG SKALL VARA DÄR!
jag kommer kunna leva på detta i tusen år, tills jag dör! jag kommer dö lyckligt. ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I always had my eyes on you but you came from across the line

Sitter och lyssnar på Blondie. Kom och tänka på att Blondie kommer till Storsjöyran och jag skall inte dit!!! Förstå hur stort det skulle vara att se Blondie live liksom? helt sjukt galet.

Imorgon skall jag och Rebecka träffa Madde, mysigt! hoppas att vädret är på topp imorgon också. 
jag vill vara rik och kunna köpa precis allt jag ser. jag vill ha jättemycket nu! åh. snälla ge mig stålaaaar!?

image19

kulturvecka

jag skall inte flytta. förlåt. jag var mest arg när jag skrev det!

idag träffade jag Maxim och kollade när han spelade. dom var duktiga och solen sken. jag vill också gå på Bäckäng och ha kulturvecka! 
efter det pallrade jag mig ner till busstoegt och väntade på Rebecka och Amanda som såklart var alldeles jättesena.
när dom väl kom satt vi en tio minuter vid Sandwallsplatsen som vanligt tills vi bestämde oss för att gå och köpa mjukglass,MÖMS.

Nu är jag hemma på landet igen och skall sätta mig och äta. det brukar jag göra när jag inte har något bättre för mig.
hallå, jag vet att du älskar min blogg. så intressant och SNYGG.

lägenhet

kollade efter lägenhet nyss! alltså, hittade finaste ettan på Norrmalm som kpstade typ ett tusen fem hundra i hyra. men såklart måste man ju köpa den, och det kostar ju alltid lite mer! haha. menmen, skall prata med mamma och pappa sedan. jag och min mamma förstör varandra. kan seriöst inte leva så tätt inpå varandra längre.

men, lägenheten var sjukt fin! åh.

ikväll och idag!

idag har det vart sommar, och jag har blivit sommarbränd på ena armen. wow!?
ikväll skall jag plus många andra grilla hot dog i kransmossen eller vad det heter! kommer ta med mig kameran, så luuuugn, bara luuuugn!

Ha det gött.

om gud finns är detta hans eller hennes gåva

image18

andra avenyn

sitter och kollar på andra avenyn via webben. Det programmet hjärta mig!
det är paus på "sanningens ögonblick". ett HEMSKT program! haha, jag får seriöst årets jävla rysningar av det.


imorgon är det skola, och ja, jag är faktiskt motiverad! jag vet inte varför, egentligen, för jag brukar vara sjukt opepp nu innan sommaren. Till helgen är det varberg som gäller! och jag blir helt salig när jag tänker på det. åhå!!

image17

fristadtjejen_anna

idag är en dålig dag.
jag saknar världens bästa anna. jag skall ringa henne snart. hon är söt.

hejdå

ikea och elle

image16

igår fick jag som tidigare skrivet nya numret av Elle. Det bästa med Elle är att tidningen räcker flera veckor.
(om man inte sträckläser den!) så, efter filmen skall jag läsaläsaläsa i min nybäddade säng!
jag har de finaste sängkläderna från IKEA, jaoman!

Ulla

"Någon dag kanske jag kör över dig här utanför".

sitter och lyssnar på allas våran kung, Håkan Hellström! När jag lyssnar på en speciell låt tänker jag på Ulla, Olivias mamma! För att, en natt drömde jag att jag satt utanför deras husvagn i Varberg tillsammans med ulla, olivia och några av deras vänner och sjöng den för dom, och ulla tyckte det lät jättebra. haha!
Nästa vecka bosätter jag och min familj oss i varberg varje helg, sedan hela sommaren! Jag LÄNGTAR.

Resten av familjen kollar på Körslaget, Laxå har redan vart med och efter det blir det inte intressant längre.
Hur som helst, snart skall jag se på "Helens små underverk". Godnatt med er!

grillkväll

Sitter med fönstrerna öppna, fåglarna kvittrar, det är eftermiddagssol och grilldoften är här! Snart är köttet klart och då skall vi äta, jag och familjen! Pappa var och köpte godis innan, marabou digestive! muuuummaaa.
Dessutom har jag och min syster nyss haft spa. Hårinpackning, måla naglarna, ansiktsmask osv. woho.

Fast jag har fortfarande sommarsmutsiga fötter. jag trivs!

en hund och tre tjejor!

Idag vid tretiden kom amanda, emelie och emelies hund alvar hit! Kan lova att vi fått någon vårfärg på oss alltså, eftersom vi var ute hela dagen! hur som helst, UNDERBART! plus att det har vart riktig sommar!
här kommer lite bilder, annars kan ni kolla min bilddagbok ; eelephantgun

image11
image12
image13
image14
image15

nästan sommar

Tidigare i eftermiddag var jag och tränade X-bike med min mamma och pappa. Något som INTE uppskattades av mig, eftersom jag inte tycker det är roligt att cykla och hålla på.

Klockan tre kommer Emelie och Amanda hit plus att Emelie har med sig sin gulliga hund Alvar! (lägger in bilder senare!) även ikväll skall vi grilla, jag och min familj! ska bli sjukt trevligt.
Hur som helst, skall jag duscha och städa mitt rum nu innan Amanda, Alvar och Emelie kommer!

ha det fint!!!!

kokonut

Nu skall jag sätta mig i mitt vardagsrum som ligger vägg i vägg med mitt sovrum och kolla på "tillsammans är man mindre ensam". Trevlig fredag har jag haft. har ni också det folket?

förresten, Carina Berg är ju så galet fin.

händelserika tre timmar

Nu måste jag berätta! Det har hänt jättemycket på tre timmar.

17:00 - 18:00, jag,mamma och pappa tränar, efter det provkör vi en bil, uppskattat eftersom jag gillar att åka bil
vid 19:00 handlar vi inne på Kvantum, där jag träffar Rebecca, min kompis från min förra klass! Vi stod och snackade om allt mellan himmel och jord i ungefär en halvtimme tills mamma kom och sa att dom har väntat i bilen jättelänge, trodde dom fortfarande handlade! haha.
Det var sjukt trevligt och jag har saknat henne hur mycket som helst. åh!


Dessutom fick jag elletidningen  som gav mig en stor t-shirt som seriöst är  sjukt snygg! lägger in bilder nu.
När vi hade provkört bilen, fick vi fylla i ett formulär som gjorde att jag fick en film! "Tillsammans är man mindre ensam". åh! jag har velat se och ha den hur länge som helst. jag är LYCKLIG.
Nu skall jag se på roande tv med min familj! vi har precis ätit god mat. puss

image9
image10






idrott

skippade idrotten och åkte till Sandwallsplatsen med Rebecka där vi möttes upp av hennes vän Stina. För er som inte vet så är Sandwallsplatsen en plats.. man kan säga en mur man kan sitta på i olika höjder precis vid Viskan, brevid busstorget! jag skall fota det imorgon eller någon annan dag! ni lär gräma er över att ni inte bor i Borås!
Tjugo i tre gick min buss, som var varm så att jag nästan dog! jag satt och hyperventilerade, och funderade skarpt på att hoppa av flera gånger. ( VARFÖR HAR DU PÅ ELEMENTEN PÅ SOMMAREN!?)

Klockan fem börjar Body Pumpen som jag absolut inte längtar till! Men det var nästan tre veckor sedan jag tränade sist, så jag får lida mig igenom en timmes body pump. Då kan jag ju faktiskt svulla ikväll också, gutt!!!

Nä, nu skall jag lägga in lite bilder och sedan storstäda!

image6
image7
image8

donuts

Donuts måste ju vara det bästa som har hänt! Nästan.
Jag är sjukt sugen på att gå ner till ica och köpa 4 stycken för 20 kronor. Detta kommer dock inte ske eftersom jag inte har en enda krona med mig!
Iofs har jag en femtioöring i höger sko. Det har Amanda och Rebecka också. DOM HÅLLER OSS SAMMAN!

image5




Skönhetsideal

sitter i en datorsal i skolan nu och skall nu försöka börja på våran slutuppgift i samhäll och mediekunskap.
jag skall skriva om ett av våra största problem, skönhetsidealen. Tror det kommer bli intressant att skriva om det eftersom det beror alla, gamla som unga. eller?
Vi får se hur det går. Jag kan inte koncentrera mig så bra när alla knapprar på tagnenterna, alla småpratar och allt är i rörelse. Kommer nog jobba med det hemma under helgen istället.


Värst vad mycket jag har bloggat idag. Vissa dagar blir det knappt någonting. Men det är faktiskt okej! Har man en blogg skall man även skriva i den också! Dock kanske jag inte skriver allt för intressanta saker, men det är upp till er att läsa det! Jag kan lova att bloggen kommer bli mer intressant sedan när jag ändrat designen ( som jag kommer be Jasmine göra!) och sådant. Kommer även lägga in mer bilder sedan när jag klippt och färgat håret, haha, för då behöver jag inte skämmas lika mycket.


Igår var jag, Linnea, Clara och Pappa och handlade. I det stora matvaruhuset ligger även Arken, en djuraffär. Hittade världens sötaste kaninungar! En av dom var helt galen och sprang runt som om den hade någon slags sjukdom. DAMP eller ADHD. tsss! jag längtar tills min kanin blir född, den som jag skall köpa i sommar! gladgubbe!

image4

pulverize!

image3

jag tycker verkligen att vi är dom finaste som finns. och oj, vad jag saknar henne.


Fredagen den artonde april

Så var det äntligen fredag och solen skiner som aldrig förr i Borås! Nu på morgonen har solen skinit helt fantastiskt fint och vad får en att må bättre än en skinande sol? Nästan inget!
Till och med datorkunskapen känns helt okej idag, antagligen för att allt känns så jävla.. ljust! fråga mig inte. Jag känner mig ljus!

Idag, har jag på mig jätteljusa kläder! jag vet inte om jag trivs i det eller inte. Har på mig en vit tröja och en ljusrosa kofta, haha, jag känner mig mer som Blondinbella än Alexandra.. eller, jag vet inte faktiskt.
Hur som helst är det väder för cheap sunglasses idag, haha.

Ikväll spelar och signerar min vän med sitt band på skivspegeln i Borås! Klockan åtta tror jag närmare bestämt. Tror dock inte jag kommer välja att vara där, eftersom jag är dödstrött och inte har någon lust. Kanske, bara kanske! Vill nämligen inte missa talang 2008! Det måste ju vara det bästa programet efter Big brother?
Hur som helst, kika in i skivaffären ikväll.

Nu skall jag nog återvända till skolans värld! Ha det fint.

vårväder

Nu vill jag mest ha vårväder så att jag och mina vänner imorgon kan sitta UTE i någon timme istället för inne i skolans lokaler. Tror bestämt att alla är villiga att hålla med mig!
Nästa vecka klipper jag mig, jag längtar! för då kan kan börja ha utsläppt hår igen.
puss godnatt


image1

insider

Min mamma sitter med i kommunfullmäktige, därför brukar jag ofta kolla på dom mötena. Man sitter liksom på en våning över dom och ser alltid ner på dom. och det har alltid funnits en tant som skrämt mig, Maj Steen!

I kvällens program av insider var hon med då hon säger att hon kan tala med döda och annat overkligt. Hon är hemsk!jag lovar er. och jag säger inte det bara för att jag tycker hon SER läskig ut, för hon ÄR verkligen läskig. Hur som helst sade hon något roligt i stil med "jag gör INGENTING gratis!!" när tv3 ringde och frågade om hon ville ställa upp på en intervju. hon är galen, med andra ord.

Dessutom fick man se en snutt av vad som kommer nästa vecka, då det kommer handla om en tjej som köpte en sjuk häst och är tvungen att avliva den, och jag, som verkligen inte tål sådant, kollade på det, och just som det var kommer ett filmklipp in där dom skjuter hästen och man ser hur den faller. alltså, den bilden kommer ju helt klart sitta i mitt hvud tills jag ligger i min kista!

en liten lista!!

ALLMÄNT...
Namn:  Alexandra
Piercingar: öronen då
Tatueringar: Inte en enda!
Längd: 170 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: brunt minsann!
Är du kär i någon: nejsh
Önskar du att du bodde någon annanstans: väldigt ofta önskar jag att jag bor i Göteborg
Tänker du på självmord: självmord tänker väl alla på?
Tycker andra att du är attraktiv: Jag vet faktiskt inte
Vilket shampoo använder du: vilket som helst, bara det vårdar och ger LYSTER!
Vilken parfym använder du: många olika! 
Vad är du rädd för: ensamhet, stora människor, typ.
Gillar du att tvätta:  njet!
Gillar du Berg-och-Dalbana: det kan du ge dig på att jag gör!


SENASTE... 

Film du hyrde: sohlstorm
Film du köpte: amelie
Låten du lyssnade på: play it for the girls - danny ( rix f5!!!)
Låten du hade på hjärnan: du är min man - random chick!
Låten du laddade ner:  jag har aldrig laddat ner, duttih phlikka!
Personen du ringde: mamma hårdrockare
TV program du tittade på:  so YOU think YOU can DANCE? 
Personen du tänkte på: gbgfrida!

 

FAVORIT...
Mat: thaimat och tacos, potatisgratäng och prinskorvar! ååh.
Låt:  många.
Sak att göra: köpa fina saker, mata fåglar och fika
Sport: inte någon!
Dryck: vatten,mjölk och coca cola
Kläder: klänning eller kjol
Film: amelie
Bil: hihi va?


ANTAL... 

Gånger du varit kär: en, eller två.
Gånger ditt hjärta brustit: en
Hjärtan brustit på grund av dej: inte något!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 1337
Ärr du har på kroppen: två som man ser tydligt efter operationer, annars vet jag inte!


SENASTE...

Bok du läste: jenny - jonas gardell (LÄS DEN, BTW!)
Personen du fick mail av: WEBSIDORNAS WEBMASTER. någon saknade mig.
Personen du fick brev av:  Kajsa!
Personen du fick sms av: Mamma hårdrockare
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igårkväll


ÖVRIGT... 

Vad har du gjort idag: vart i skolan, åkt tre tidigare bussar och vart på kommunfullmäktige
Var det kul: skulle jag inte påstå, nej.
Hur tidigt stiger du upp: 06:00, prick!
Gillar du att slåss: JA!!!
Vad ska du göra ikväll: äta, kika på tv, sova.. kanske plugga.
Är du seriös:  men ja?
Vad är du allergisk mot: nyklippt gräs, lip!
Var har du ont: huvudet, höfterna
Använder du hårspray: det händer, jaoman!
Kan du stå på händer: har aldrig kunnat, kommer aldrig kunna..
Favorit serie: DH!


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: båda
Gillar du ketchup: ja
Är du glad nu: glad och glad
Var du glad igår: relativt
Känner du någon som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: musik, tror jag..?
Stockholm är: en stad
Göteborg är: en annan stad, som är fin!
Kan du sjunga: skulle jag nog aldrig påstå
Mer värt än guld: vänner och donuts
Spaghetti eller makaroner:  båda, ffs! (coolt med ffs!)
Ett land jag helst vill besöka: frankrike and turkiet
Ska bli skoj: lördag
Ska inte bli skoj: -
Sparar till: way out west
Väntar på: diiiig
Pålägg som gäller: ost
Dagens dryck: loka, vatten och svart té


vuxenvärlden?

Är jag redo att ta mitt steg in till vuxenvärlden? Det skulle jag kunna tro nu efter att jag vart vuxen och ändrat uppgifter på eniro.se! tjoho, nu ser man inte min moders namn när man söker på mitt nummer! 
och jag som alltid vart rädd för att ringa bekräftelsenummer, jag gjorde det, JAG ÄR VUXEN!

ny blogg är alltid rebelliskt

Är det denna sida man vänder sig till om man vill vara rebellisk och dissa tjejsajten som nu bytt server till devont (eller något liknande)?
Satsar här med på denna blogg, för all framtid! Ett plus kan ju vara att berätta att ja, det är bara en person som skriver men jag använder två namn för ja, jag vill ju vara cool! egentligen är det mitt andranamn! 

RSS 2.0