strömstad

Vart befinner jag mig nu? I STRÖMSTAD! Vi har hyrt två stugor som är jättesöta men himla onödigt att vi tog två,faktiskt. Men jag och mina systrar skall dela på en stuga och åhå, så himla fint. Dessutom finns det massor med ballerinakex och pucko i literförpackningar i vårt kylskåp. Kläderna ligger i stora fina välsorterade högar och om jag får säga det själv, trvis jag faktiskt himla fint.

Synd att jag inte tog med mig min usbsladd. Hade vart ganska nödvändig nu, eftersom jag vill visa all min lycka jag hittar här bland havet och klipporna. Huvudskälet till att vi åkte hit var för att många av våra vänner och några släktingar är här nu. Jag måste berätta om en utav dessa.

Christer. Han är helt underbar. Rakt igenom. Han säger precis vad han tycker, han luktar alltid gott och har alltid jättejättekort hår, han är alltid brun och har en tatuering runt armen. Han röker hur mycket som helst och luktar som en rökare gör, fast på ett så gottgottgott vis. Han är.. underbar. Världens bästa släkting. Jag älskar honom, Min Christer.
Han skrattar alltid när jag säger "smart drag mr.christer" och någon gång skall jag spela den låten för honom, det har jag lovat mig själv. Jag kan sitta i timmar och umgås med honom, bara för att han är så himla speciell. Han har tre barn, som är mina sysslingar. Dessa är också så himla fina och allt. Han är skild, och han har inte svårt för att visa sina nya flirtar. Han överraskar alltid, dendär Christer. Och jag skall visa ett kort på honom. Alla måste ha en sådan människa i sitt liv, annars är det knappt värt att leva.

Kommentarer
Postat av: Sara

Måste säga att jag gillar att läsa det du skriver, just roat mig med att läsa igenom nästan alltihopa.

2008-07-21 @ 00:40:15
Postat av: emma i halmstad

alla behöver vi en Christer i våra liv!, han verkar himla bra :)

2008-07-21 @ 15:44:19
URL: http://siluetter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0